Marketeer

Functieomschrijving


Als Marketeer bij Athom ben jij verantwoordelijk voor het merk Homey.

Homey is een fantastisch product, en verbindt met ontzettend veel smart home apparaten. Wij zoeken iemand met ervaring om van Homey hét smart home merk te maken — wereldwijd.


Jouw passie ligt bij consumentenmerken, het liefst elektronica. Sonos, Apple, Spotify... dat is het rijtje waar Homey in thuishoort. Jouw uitdaging is om dat waar te maken!


Waar je aan gaat werken

Jouw taak is om ervoor te zorgen dat Homey een household-brand wordt. Wat Spotify is voor muziek, en iPhone is voor smartphones, is Homey voor smart home. Deze markt is in ieder geval booming, dus genoeg kansen.


We willen dat je zelf met eigen ideeën komt voor campagnes, videos, placements etc. Je hebt budget om ze uit te voeren met onze marketing-, design- en development-teams, en soms freelancers. Belangrijk is dat je niet vies bent om je handen ook zelf uit de mouwen te steken.


Kwaliteit kost tijd

Homey is het A-merk van de smart home wereld. Kwaliteit staat bij ons voor alles. It's done when it feels great. Je zult bij ons uitgedaagd worden door je collega's, en we verwachten ook dat jij ons scherp houdt. Eerlijkheid vinden we belangrijker dan je functietitel. Ook je baas heeft het wel eens fout, dus beter confronteer je hem daarmee.


De kwaliteit houden we hoog omdat iedereen wel passie heeft voor iets, en daar garant voor wil staan. Dat kan goed hoofdlettergebruik, elegante code, een fijn ux-design, mooie visuals, een strakke boekhouding of gewoon een opgeruimd kantoor zijn.


Onze Tech

We gebruiken o.a. Mailchimp, WordPress, Google Analytics, Cyfe, Hotjar, 66Analytics, UpViral. Op social gebied zijn we te vinden op Instagram, Facebook, YouTube, LinkedIn en Twitter.

Als je bij ons komt werken krijg je een MacBook van de zaak. En natuurlijk krijg je een Homey voor thuis.


Persoonlijke ontwikkeling

Stilzitten doe je bij ons alleen op de wc. Je krijgt € 2000,- per jaar om vrij te besteden aan je persoonlijke ontwikkeling. Ga je development-videos maken en wil je op acteerles? Doen! Wil je graag bijleren op conferenties? Lekker gaan! Of toch eens verdiepen in Rust? Sure. De enige afspraak is dat je je collega's vertelt wat je gaat doen, niet je baas.


Salaris

Zolang jij jezelf maar onmisbaar maakt, hebben wij het salaris voor je.

Voor deze vacature is een salaris tussen € 35.000 en € 55.000 p/j de richtlijn.


Perks

 • Elke derde vrijdag van de maand hebben we een gezamenlijk ontbijt waarop we aan zelfreflectie doen. Hoe gaat het samenwerken? Waar gaan we heen als bedrijf?
 • Elke laatste vrijdag van de maand hebben we een Hacky Friday, waarop je een project voor jezelf kan doen.
 • Je kunt je helemaal laten ontzorgen door onze bedrijfsmasseuse.
 • Korting in onze webshop op smart devices.
 • Noise-cancelling headphones cadeau.
 • Goede 1 April grappen (o.a. Homey TogetherHomey AdAssist, Homey for MS-DOS®)
 • 24 vakantiedagen.
 • Vrij te bepalen werktijden.
 • Direct een vast contract.
 • Goede koffie.


En nu?

Als je interesse hebt, reageer dan op deze advertentie. Als wij ook denken dat er een goede match is, dan zul je worden uitgenodigd voor een eerste gesprek (op kantoor of digitaal).


Als dat goed klikte, dan spreken we een tweede keer af voor een challenge. Je krijgt een uitdaging die je marketing skills op de proef stelt. Je resultaat spreken we samen door, en als we onder de indruk zijn van je werk dan spreken we een derde keer af waarbij je je toekomstige collega's gaat ontmoeten.


Daarna bieden we je een contract aan. Dit is direct een vast contract met proefperiode van 2 maanden.


Functievereisten

 • Je schrijft vloeiend Nederlands en Engels
 • 3+ jaar relevante werkervaring