Mobile App Developer

Functieomschrijving


Als mobile app developer bij Athom maak jij dé front-end van Homey

Zichtbaarder werk kun je eigenlijk niet doen.

Misschien heb je hiervoor bij een bureau gewerkt die apps maakt voor corporate klanten. Wellicht heb je zelf al eens een app gepublished in de App Store. Of kom je van een startup met 12-tot-20 mentaliteit? Wat je ook hebt gedaan, een job zoals deze heb je nog nooit gehad.

 

Bij Athom werken we met één team aan één product, Homey, gebruikt door honderdduizenden klanten. En volgend jaar zijn dat er misschien wel een miljoen. Als jouw app lekker werkt, natuurlijk.

 

Waar je aan gaat werken

Je zult sleutelen aan onze mobiele app, gemaakt in React Native en dé front-end voor onze honderdduizenden Homey gebruikers.


Samen met onze designers bouw je mooie designs en UX prototypes tot een werkend product. Je hebt goede kennis van iOS en Android en weet intuïtief wat wel en niet werkt op beide platformen. Goede kennis van Javascript is ook fijn, want we gebruiken React Native als onderliggende motor.


In de praktijk zul je ook veel samenwerken met andere teams binnen het bedrijf, zoals Support, Marketing en Sales om je planning, feature-set en aftercare op orde te hebben.

 

Kwaliteit kost tijd

Homey is het A-merk van smart home. Kwaliteit staat bij ons voor alles. It's done when it feels great. Je zult bij ons uitgedaagd worden door je collega's, en we verwachten ook dat jij ons scherp houdt. Eerlijkheid vinden we belangrijker dan je functietitel. Ook je baas heeft het wel eens fout, dus beter confronteer je hem daarmee.

 

De kwaliteit houden we hoog omdat iedereen wel passie heeft voor iets, en daar garant voor wil staan. Dat kan elegante code, een fijn ux-design, mooie visuals, een strakke boekhouding of gewoon een opgeruimd kantoor zijn.

 

Onze Tech

Technologieën waar wij in hebben geïnvesteerd zijn o.a. Node.js, MongoDB, React (Native), ESLint, Debian, Docker, AWS en GitHub. Check onze open-source repositories. We gebruiken het liefst tools die we door en door kennen dan iets hips en nieuws. Scheelt 'n hoop maintenance werk, want we houden ook vooral van nieuwe dingen maken.

 

Als je bij ons komt werken krijg je een MacBook van de zaak Ja, die nieuwe M1. En natuurlijk krijg je een Homey voor thuis. Goede tools vinden we belangrijk. Zowel omdat we jouw tijd respecteren, maar ze ook inspirerend vinden.

 

Persoonlijke ontwikkeling

Stilzitten doe je bij ons alleen op de wc. Je krijgt € 2000,- per jaar om vrij te besteden aan je persoonlijke ontwikkeling. Ga je development-videos maken en wil je op acteerles? Doen! Wil je graag bijleren op conferenties? Lekker gaan! Of toch eens verdiepen in Rust? Sure. De enige afspraak is dat je je collega's vertelt wat je gaat doen, niet je baas.

 

Salaris

Zolang jij jezelf maar onmisbaar maakt, hebben wij het salaris voor je.

Voor deze vacature is een salaris tussen € 40.000 en € 50.000 p/j de richtlijn.


Perks

 • Elke derde vrijdag van de maand hebben we een gezamenlijk ontbijt waarop we aan zelfreflectie doen. Hoe gaat het samenwerken? Waar gaan we heen als bedrijf?
 • Elke laatste vrijdag van de maand hebben we een Hacky Friday, waarop je een project voor jezelf kan doen.
 • Je kunt je helemaal laten ontzorgen door onze bedrijfsmasseuse.
 • Korting in onze webshop op smart devices.
 • Noise-cancelling headphones cadeau.
 • Goede 1 April grappen (o.a. Homey AdAssist, Homey for MS-DOS®)
 • 24 vakantiedagen.
 • Vrij te bepalen werktijden.
 • Direct een vast contract.
 • Goede koffie.
 • Regio Enschede & Amersfoort.


En nu?

Als je interesse hebt, reageer dan op deze advertentie. Als wij ook denken dat er een goede match is, dan zul je worden uitgenodigd voor een eerste gesprek (op kantoor of digitaal).


Als dat goed klikte, dan spreken we een tweede keer af voor een challenge. Je krijgt een uitdaging die je programmeerskills op de proef stelt, die je binnen twee uur gaat maken. Die spreken we samen door, en als we onder de indruk zijn van je oplossing dan spreken we een derde keer af waarbij je je toekomstige collega's gaat ontmoeten.


Daarna bieden we je een contract aan. Dit is direct een vast contract met proefperiode van 2 maanden.

Functievereisten

 • Je spreekt Nederlands en schrijft ook Engels
 • Je hebt in ieder geval 2 jaar werkervaring in een relevante job
  • Waarvan minstens 1 met Javascript en/of Node.js
  • Waarvan minstens 1 met iOS en/of Android
 • Je hebt een HBO of WO opleiding afgerond
  • Waarschijnlijk iets technisch zoals Informatica
  • Maar iets kunstzinnigs gaat ook verrassend vaak goed